-12%

Klima Midea XTREME SAVE MSAGCU-18HRFNX / MOX301-18HFN8

Tip klime: INVERTER

Tip jedinice: Zidna unutarnja i vanjska

Kapacitet hlađenja: 5,27 (3,39-5,9) kW

Kapacitet grijanja: 5,57 (3,1-5,85) kW

Prikladno za prostor: do 50 m²

Energetska klasa: A++

Wi-Fi upravljanje: Uključeno u cijenu

Grijači u vanjskoj jedinici: 2

Original price was: 1.849,00 KM.Current price is: 1.629,00 KM.

Dostupnost: 1 na zalihi SKU: PCM - 97106 Kategorija:

Opis

XTREME SAVE INVERTER + 2 grijača u vanjskoj jedinici – komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

XTREME INVERTER je toliko moćan kao što je i tih, sposoban jamčiti optimalni odmor za svakog člana obitelji. Opremljen je vodećom Midea tehnologijom izvrsnih performansi s pažnjom na potrošnju.
Klima uređaj optimiziran za grijanje na niskim vanjskim temperaturama primjereno za priobalje i kontinent.
Nove funkcije:
56°C STERI-CLEAN
Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30+ minuta.
IONIZATOR ZRAKA
Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetskg i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, računala, el. instalacije, mobilni…).
Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim. Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedicu stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.
SELF-HIGIENE
Primjenjuje srebrne nano čestice na komponentama gdje cirkulira zrak kako bi neutralizirao bakterije i pljesan koji prijete našem zdraclju.
Midea Xtreme model predstavlja spoj napredne tehnologije (UVC sterilizacija), modernog dizajna i prirodnog čistog zraka u domu. Funkcije za čisti zrak unaprijeđene su uz pomoć cold catalyst filtera. Midein cold catalyst filter kombinira učinkovitost tri filtra – antialergijski, antivirusni i antibakterijski – i održava zrak čistim i zdravim. Filtar štiti hvatanjem i deaktiviranjem grinja, peludi, virusa i bakterija.
Brzo stvara ugodnu mikroklimu uz učinak prirodne cirkulacije zraka i eliminira mogućnost neugodnog propuha (3D strujanje zraka). Specijalni dizajn Haier ventilatora omogućava dugi domet zraka do 20m, što ga čini idealnim i za klimatizaciju većih prostora. Da bi zaokružio svoje visoke performanse, vrlo je tih (16 dB (A) i uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu.
Novi klima uređaj Midea Xtreme bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju – onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak.

Midea Xtreme posebna je po tihom radom te osigurava mir i ugodan klimatiziran prostor. Funkcija Super Quite optimizira rad i smanjuje razinu buke do razine šapata.

Midea Xtreme ima ugrađen Wi-Fi adapter koji omogućuje upravljanje klima uređajem putem pametnog telefona i tableta. Kako bi upravljali klima uređajem putem pametnog telefona ili tableta potrebno je preuzeti aplikaciju Midea Air na Google Play-u za Android ili na App Store-u.
 

Dodatne informacije

Proizvođač

Vrsta klime

Inverter

Snaga klime

18000BTU (5.3kw)

SLIČNI PROIZVODI