PC MARKET | web shop

Adresa:

Ul.Gen.Izeta Nanića bb
77220 Cazin
Bosnia and Herzegovina

Nazovite nas:

Tel.:  +387 37 511 501
Fax:  +387 37 511 501

Poslovnica Velika Kladuša

+387 61 197 818

Pošaljite nam e-mail:

pcmarket@bih.net.ba

PC Market d.o.o. postoji već dugi niz godina, i u tom periodu uspjeli smo stvoriti prepoznatljiv brend na našem prostoru. Pored primarne djelatnosti koja je servis i prodaja računara i ostale informatičke opreme, uspjeli smo se etablirati kao jedan od vodećih servisa i prodaje pametnih telefona na području Unsko-sanskog kantona.

Sjedište firme se nalazi u Cazinu na Ćupriji u Ulici Generala Izeta Nanića, zgrada E-Beganović, a također naše poslovnice se nalaze u Tržnom centru Ljiljan, i u Velikoj Kladuši u Ulici Milana Pilipovića.

Posebno se ponosimo sa našom podrškom prema kupcima, te servisnim uslugama od kojih moramo izdvojiti servis mobitela, računara, laptopa i tableta. Godine iskustva, kvalitetna i savremena oprema garant su uspjeha. Pored ovih usluga bavimo se prodajom i ugradnjom video i alarmnih nadzornih sistema, te konfiguracijom i instalacijom računarskih mreža.

Iza sebe imamo veliku plejadu urađenih grafičkih i web prezentacija za firme sa područja Unsko-sanskog kantona, ali i šire. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetna i brza rješenja u domenu grafičkog i web dizajna, kao i same promocije identiteta Vaše kompanije.