-8%

Klima HiSense KA70KT0EG Energy SE

  • Tip klime: Inverter
  • Rashladna snaga: 7000 W
  • Snaga zagrijavanja: 7500 W
  • HI-NANO zaštita zdravlja
  • Kapacitet hlađenja: 24000 Btu/h
  • Kapacitet grijanja: 24000 Btu/h
  • Wi-Fi upravljanje
  • Dimenzije: 1008 mm (Širina) x 325 mm (Visina) x 217 mm (Dubina)

Original price was: 1.799,00 KM.Current price is: 1.659,00 KM.

Dostupnost: Nema na zalihi SKU: PCM - 79833 Kategorija:

Opis

STATISTIČKI PRIKAZ SNAGE

Upravljajte potrošnjom energije

Podaci o potrošnji energije klima uređaja prikazani su na aplikaciji pa ih možete provjeriti u bilo kojem trenutku i upravljati potrošnjom kako biste smanjili troškove.

Power Statistics (Hisense 2023)

HI-NANO

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

HI-NANO je jedna vrsta efikasne jonske plazme koja generiše 1 milion jona/cm3, u poređenju sa standardnom plazmom koja generiše 0.4~0.6 miliona jona/cm3. Zbog svoje jačine proizvodnje jona, ona može efikasno eliminisati više od 99% H1N1 virusa unutar dva sata. U usporedbi sa standardnom plazmom, ona proizvodi samo pola ozona (0.007mg/m3),i time nema štetan uticaj na okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom zraku svaki dan. Francuska Texcell laboratorija je dokazala da HI-NANO može efikasno spriječiti novi koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% unutar dva sata.

HI-NANO (Hisense2022)
ODMRZAVANJE VANJSKE JEDINICE

Korisno tokom zimskih dana

Pri niskim temperaturama i u vlažnim sredinama, vanjska jedinica se može jednostavno zamrznuti, što utiče na rad i performanse klima uređaja ili dovodi do njenog oštećivanja. Korištenjem električnog pojasa za zagrijavanje vanjske jedinice, sprječava se zamrzavanje i održava ispravan rad klima uređaja.

Outdoor unit chassis heating (Hisense2022)

SMART VOICE CONTROL

Upravljanje govorom

Nova Hisense HiSmart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom i Amazon Alexa, tako da govorom možete upravljati uređajem. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada (hlađenje ili grijanje). Možete pronaći HiSmart aplikaciju u “Amazon Alexa” aplikaciji i u “Home” aplikaciji.

Smart Voice Control (HISENSE)

PLIN KOJI NIJE ŠTETAN ZA OKOLINU

Efikasnije, zelenije

Plin R32 je manje štetan za okolinu uz veći kapacitet hlađenja za istu zapreminu. To znači da je potrebno manje rashladnog sredstva u svakom uređaju, tako da je efekat globalnog zagrijavanja značajno smanjen. Prednosti R32 rashladnog sredstva su: nulti utjecaj na zrak ozona, 66% manji GWO (utjecaj na globalno zatopljenje) u poređenju sa plinom R410A, te viša energetska efikasnost, provodljivost toplote i kapacitet hlađenja.

Environment Friendly Gas (HISENSE)

GRIJANJE I NA TEMPERATURI -20°C

Izuzetan kapacitet zagrijavanja

Mogućnost da obezbijedi toplotu ili ambijentalnu temperaturu na -20°C je ostvarena uz pomoć tehnologije zagrijavanja i tehnologije električnog zagrijavanja šasije. Uživat ćete u sunčano toplom ambijentu sa ovim savršenim kapacitetom zagrijavanja i tokom hladne zime.

Heating low to -22°C (HISENSE 2022)

PAMETNA WI-FI KONTROLA

Jednostavno i pouzdano upravljanjem preko Wi-Fi kontrole

Pouzdano upravljanje vašim klima uređajem bilo gdje u vašem domu sa vašim mobitelom i konekcijom na Wi-Fi. Tako ćete moći kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti o svom kućnom ljubimcu sa distance.

Intelligent Wifi Control (Hisense)

SISMART LIFE APP

Pametno upravljanje sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme

Ova aplikacija donosi pametno i ugodno iskustvo. Možete dobiti statusnu informaciju aparata i upravljati sa njima bilo gdje i bilo kada. Interfejs je veoma jednostavan i moćan, pored uobičajnih funkcija daljinskog upravljanja, on donosi i pametne funkcije, kao na primjer: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje i tako dalje. Očekuje vas veliki broj zanimljivih funkcija. Dostupno na App Store.

Convenient APP (HISENSE)

TEHNOLOGIJA ČIŠĆENJA ZRAKA KROZ VIŠE SLOJEVA

Zagarantovan visok kvalitet zraka

Zrak prolazi kroz nekoliko filtera i svaki ima funkciju da vam obezbijedi bolji i zdraviji zrak. Ove klima uređaje karakterišu 4 u 1 filteri koji se sastoje od: katehinskog filtera, filtera srebrenih jona, filtera vitamin C i HEPA filtera. Katehin je ekstrakt zelenog čaja, koji se dodaje u filtere zbog svojih oksidirajućih i sterilizirajućih efekata. Aktivni enzimi kreiraju jezgru benzena koja absorbuje neprijatne mirise i štetne substance iz atmosfere. Katehinski filter zaustavlja i sterilizuje ostatke prašine efikasno i duži vremenski period. Njegovo antibakterijsko svojstvo uništava više od 95% bakterija.Filter srebrenih jonaOvaj filter je izuzetno efikasan u sterilizaciji filtera koji efikasno zaustavlja rast i razvoj bakterija.Vitamin CFilteri vitamina C su dodatna zaštita koja obezbjeđuje izuzetno čist zrak. Tako čist zrak je zdrav za kožu, jer ne izaziva svrab, omekšava kožu i smanjuje stres te ima terapeutske učinke.HEPA filterVisokoefikasan HEPA filter, koji zadržava 80% više ostataka prašine u poređenju sa klasičnim filterima, osigurava još svježiji i čistiji zrak u prostoru.

Multi-Layer Air Purifying Technology (HISENSE)

AKTIVNI UGLJENI FILTER

Najbolja apsorpcija čestica i neprijatnih mirisa

Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvhnski dim. On je savršeno rješenje za eliminisanje neprijatnog zraka i omaogućavanje uživanja u svježem i čistom zraku.

Active Carbon Filter (HISENSE)

TIH RAD

Smanjena buka za vašu ugodnost

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osjećate kao da čujete tišinu.

SILENT OPERATION (HISENSE)

SAMOČIŠĆENJE

Održavanje visoke učinkovitosti i čistoće zraka

Zahvaljujući Hisense hidrofilno presvučenom filmu nove generacije, nakupljena prašina / mikroorganizmi / ulje mogu se ukloniti s aluminijske površine isparivača kroz ciklus smrzavanja i odmrzavanja. Kada se ugasi, ventilator unutrašnje jedinice nastavit će raditi 30 sekundi kako bi se isparivač osušio. Moći ćete zadržati visoku učinkovitost i očistiti zrak.

Self-Cleaning (2021)

SMART REŽIM RADA

Savršena temperatura prostorije sa jednim klikom

Samo pritisnite “Smart” dugme i klima uređaj će automatski prilagoditi najugodniju temperaturu prema temperaturi prostorije.

Smart Mode (HISENSE)

OSJETIM – I FEEL

Prilagođava temperaturu pomoću daljinskog upravljača

Daljinski upravljač mjeri temperaturu u prostoriji i odašilje tu informaciju prema radnoj jedinici. Osim unutrašnje temperature, kroz senzor na bežičnom upravljaču, prenosi se i temperatura oko korisnika. Unutrašnja jedinica se podešava i upravlja prema zaprimljenim temperaturama kako bi se postiglo pametno upravljanje temperaturom u prostoriji.

I Feel (HISENSE)

8°C SPECIJALNO ZAGRIJAVANJE

Specijalni način zagrijavanja

Naš specijalni režim zagrijavanja, tokom hladnijeg vremena i dužeg odsustva iz doma, održava i štiti vaš dom od smrzavanja održavajući temperaturu prostorija na 8°C.

8°C Special Heating (HISENSE)

24H TAJMER

Podešeni dnevni režim rada

Odredite određeno vrijeme dana u kojem želite da se klima uređaj automatski uključi ili isključi.

24H Timer (HISENSE)

ZATAMNJIVANJE

Noćni režim za uštedu energije

Pritisnite ovo dugme kako biste isključili svjetlo displeja na prednjem panelu.

Dimmer (HISENSE)

POTPUNI DC INVERTER

Savremena tehnologija za najbolje rezultate

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

Full DC Inverter (HISENSE)

VISOKA EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

 

Korištenjem 3D inverterske tehnologije, u kombinaciji s optimiziranim zračnim kanalom i naprednim urezanim cijevima i rešetkom, naši klima uređaji ostvaruju značajno povećanje energetske učinkovitosti koja smanjuje godišnju potrošnju energije za 30%.

High Efficiency & Energy Saving

BRZO HLAĐENJE

Turbo režim za bolji osjećaj u kraćem vremenu

Tehnologija povećanja turbo frekvencije omogućava brže hlađenje ili grijanje i omogućava vam da uživate u većem protoku zraka, kako biste se osjećali ugodno u kraćem vremenskom roku.

Fast Cooling (HISENSE)

DVOSTRUKA DRENAŽA

Dva načina koja će odgovarati vašim potrebama

Odvod kondenza, električni i gasni priključak sa lijeve ili desne strane proširuju mogućnosti prilikom ugradnje. Instalacija je jednostavna, a vi možete izabrati postavku priključaka, lijevo ili desno, kako najviše odgovara vašem prostoru.

Dual Drainage (HISENSE)

HIDROFILNA I ANTIVIRUSNA ALUMINIJSKA MREŽA

Eliminiše bakterije i donosi svjež zrak

Specijalna formula farbe na isparivaču, izuzetno unapređuje funkciju čišćenja od bakterija i prašine.

Anti-bacteria Fin (HISENSE 2021)
ZAŠTITA OD PLIJESNI

Obezbjeđuje zdravu atmosferu

Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprječavanjem sakupljanja plijesni na isparivaču održaćete zrak zdravim.

Mildew Proof (HISENSE)

FUNKCIJA AUTOMATSKOG RESTARTA

 

U slučaju prestanka napajanja električnom energijom, klima uređaj će nastaviti sa radom čim se ponovo uspostavi napajanje strujom. Nećete morati ponovo ručno da namiještate kontrole.

Auto Restart Function (HISENSE)

DIJAGNOSTIKA I AUTOMATSKA ZAŠTITA

Automatska zaštita

U slučaju kvara, prikazuje se šifra greške na displeju za lakšu opravku. U slučaju preopterećenja sistema, sigurnosno isključivanje iz struje se automatski aktivira kako bi se osigurala sigurnost.

Self Diagnosis and Automatic Protection (HISENSE)

1W STANDBY

Štedi energiju

U režimu rada Standby, klima uređaj automatski započinje rad u režimu uštede energije. Umjesto 5 W, samo se koristi 1 W po satu, što znači 80% uštede energije.

Dodatne informacije

Proizvođač

Snaga klime

24000BTU (7.5kw)

Vrsta klime

Inverter

SLIČNI PROIZVODI