-13%

Električni Romobil Argento Pininfarina

Argento je električni skuter koji potpisuje Argento e-Mobility u saradnji sa Pininfarinom koji redefiniše urbana putovanja. Maksimalni domet od 40 km u kombinaciji sa snažnim motorom bez četkica od 350 W omogućava vozaču da se uhvati u koštac sa dužim putovanjima, uz neusporedivu udobnost koju garantuje stražnji ovjes, koji minimizira prepreke na putu. Proizvedeno u Italiji.

Original price was: 1.399,00 KM.Current price is: 1.219,00 KM.

Dostupnost: 1 na zalihi SKU: PCM - 8052679454792 Kategorija:

Opis

PROJEKAT

Koncentracija održivosti i inovacija

Električni skuter KPF Argento kompanije Pininfarina rezultat je saradnje između Pininfarine i Platum-a, brenda urbane e-mobilnosti MT Distribution, kompanije Motor Valley koja je već lider u rješenjima za e-mobilnost posljednje milje. KPF je prvi u porodici proizvoda dizajniranih za gradsku mobilnost, uključujući skutere, bicikle i bicikle na sklapanje, sva električna vozila. Prvi motocikl iz asortimana biće lansiran tokom 2022.

Pininfarina već godinama demonstrira pristup održivosti i pažnju na ekologiju kroz opsežna ulaganja u inovacije koje su dovele do stvaranja električnih vozila od 1978. godine.

PUT

Ergonomija i stil za maksimalnu udobnost

KPF je koncentrat tehnologije, ergonomije i inovacija sa komponentama visokog kvaliteta koje garantuju maksimalnu udobnost korisnika. Dinamičan i elegantan dizajn KPF-a kreiran je s posebnom pažnjom na funkcionalnost i prenosivost, kao i na dinamiku na putu u sigurnosti.

Prepoznatljive karakteristike KPF-a uključuju platformu od 83,5 cm koja maksimizira fluktuacije tijela korisnika, skriveno ovjes, domet od 40 km. Aluminijska šasija je posebno dizajnirana za tri različita načina vožnje: eco – do 6 km/h za korištenje na pješačkim površinama – normalna, koja dostiže 20 km/h i sport čija je maksimalna brzina 25 km/h. Gume od 20” sa vazdušnom komorom prigušuju neravnine na putu, nudeći veću stabilnost. Displej uključuje brzinomjer, nivo baterije i pređenu udaljenost – ukupnu i pojedinačnu sesiju – i LED prednja svjetla koja postaju prepoznatljiva karakteristika stila i sigurnosti.

Pininfarinino solidno iskustvo u dizajnu električne i pametne mobilnosti i Platumove vrhunske tehničke vještine doveli su do stvaranja porodice električnih vozila za mikro mobilnost s jedinstvenim i inovativnim stilom, od kojih je KFP prvi rezultat.

Dodatne informacije

Proizvođač

Garancija

SLIČNI PROIZVODI