-11%

Aparat za kafu Philips EP5447/90 Black

  • TFT zaslon
  • Krom
  • Rješenje za mlijeko LatteGo
  • 12 napitaka

Original price was: 1.749,00 KM.Current price is: 1.549,00 KM.

Dostupnost: 1 na zalihi SKU: PCM - 8710103938255 Kategorija:

Opis

Odvojivi sklop za kuhanje
Odvojivi sklop za kuhanje

Sklop za kuhanje u srcu je svakog potpuno automatskog aparata za kavu i trebali biste ga redovito čistiti. Odvojivi sklop za kuhanje omogućava temeljito čišćenje jednostavnim ispiranjem pod mlazom vode.

Sustav za mlijeko LatteGo
Sustav za mlijeko LatteGo

Uživajte u svilenkasto glatkom cappuccinu, čak i s omiljenim mlijekom na biljnoj bazi. Zahvaljujući tehnologiji ciklonskog stvaranja mliječne pjene LatteGo pretvara razne vrste mlijeka i mliječnih alternativa na biljnoj bazi s odgovarajućom količinom masnoća i proteina u najbolji mogući gusti sloj pjene.

Vrhunski dizajn
Vrhunski dizajn

Zahvaljujući elegantnom dizajnu aparata, kava će se naći u središtu pažnje. Prednja stranica od kroma pruža ekskluzivnu pozadinu za svaku šalicu kave, a dodatni je ukras i za vašu kuhinju.

12 ukusnih napitaka od kave
12 ukusnih napitaka od kave

Svaki trenutak pogodan je za svoju vrstu kave u kojoj možete uživati. Od snažnog espressa do raskošnog cappuccina, potpuno automatski aparat za espresso u tren oka će vam pripremiti savršen napitak, bez napora.

AquaClean filter
AquaClean filter

Zamjenom filtara kada to aparat naznači, nećete imati potrebu za uklanjanjem kamenca u aparatu za do 5000 šalica***, a ujedno ćete moći uživati u čistoj vodi bez nečistoća.

Izuzetno lako čišćenje
Izuzetno lako čišćenje

Kako bi čišćenje bilo praktično, LatteGo, pladanj i spremnik za ostatke mljevene kave možete prati perilici posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

Potpuno keramički mlinci
Potpuno keramički mlinci

Doživite potpuni okus svoje kave uz naš keramički mlinac koji traje dulje nego ostali. Naši mlinci s oštrim rubovima izvlače najbolju aromu i okus iz zrna kave. Izrađeno od 100 % keramičkog materijala koji jamči da će trajati najmanje 20 000 šalica, od krupnije do iznimno sitne kave.

Prilagodba mlinca u 12 koraka
Prilagodba mlinca u 12 koraka

Naši izdržljivi keramički mlinci mogu se prilagođavati u 12 koraka, tako da zrna možete pretvoriti u izuzetno sitni prah ili krupnije komadiće.

Savršena temperatura i aroma
Savršena temperatura i aroma

Sustav Aroma Extract inteligentno određuje optimalnu ravnotežu između temperature kuhanja i izvlačenja arome održavanjem temperature vode između 90 i 98 °C, istovremeno regulirajući brzinu protoka vode, što znači da ćete uživati u ukusnim kavama.

Funkcija dodatne količine
Funkcija dodatne količine

Pojačajte intenzitet kave uz značajku alata za prilagodbu kave za dodatnu količinu koja pojačava okus, a ne gorčinu.

Prilagodba kave
Prilagodba kave

Prilagodite bilo koju kavu jednostavno podesivim postavkama za prilagodbu kave kojim možete namjestiti intenzitet te količinu kave i mlijeka.

Intuitivni zaslon
Intuitivni zaslon

Zahvaljujući našem jednostavnom zaslonu, malo toga stoji između vas i sljedeće ukusne šalice kave. U nekoliko koraka možete prilagoditi okus od svježih zrna i pretočiti želju u ukusnu šalicu.

Korisnički profili

Uživajte u omiljenoj kavi na isti način svaki put zahvaljujući četiri korisnička profila za pohranu prilagođenih recepata. Uz dodatni profil za goste, vaši posjetitelji mogu uživati u svojoj omiljenoj kavi, a da pritom ne mijenjaju vašu.

Dodatne informacije

Proizvođač

Garancija

SLIČNI PROIZVODI