Informacije o prodavaonici

PC MARKET | web shop
Ul.Gen.Izeta Nanica bb
77220 Cazin
Bosnia and Herzegovina

Nazovite nas:
+387 37 511 501

Faks:
+387 37 511 501

pcmarket@bih.net.ba

Garmin DriveSmart™ 51 LMT-S

458,45 BAM
s PDV-om
Navedena cijena je isključivo za plaćanje gotovinom, pouzećem i virmanom

Garmin DriveSmart™ 51 LMT-S

Količina

Garmin DriveSmart™ 51 LMT-S

Napredna navigacija s pametnim funkcijama

 • Intuitivan GPS navigacijski uređaj s funkcijama povezivanja i svijetlim 5" inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom
 • Sadrži prethodno učitane lifetime karte1 pritisnite ovdje da biste vidjeli pokrivenost
 • Pruža usluge u stvarnom vremenu2 poput prometnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3
 • Bluetooth® pozivi4, pametne obavijesti5 i navigacija s glasovnom aktivacijom
 • Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softveraOstanite povezani u vožnji uz Garmin DriveSmart, navigacijski uređaj opremljen brojnim pametnim funkcijama, korisnim upozorenjima za vozača i jednostavnim uputama. Od hands-free poziva i prometnih informacija u stvarnom vremenu do ugrađene Wi-Fi tehnologije i još mnogo toga – budućnost se nalazi u vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.

  Live usluge za vaš Drive uređaj

  Pobijedite zastoje u prometu pomoću alternativnih ruta koje štede vrijeme ili ih u potpunosti izbjegnite. A zatim, zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu, provedite manje vremena tražeći parking. Kako biste dobili upozorenja o prometu, relevantne upute za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin DriveSmart uređaj povezuje s vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cijena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link također omogućuje LiveTrack2 koji vozačima omogućuje dijeljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gdje se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

  Uistinu pametno povezivanje

  Kad sinkronizirate pametni telefon koji podržava Bluetooth s Garmin DriveSmart uređajem, dobivate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku s upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljive pametne obavijesti na zaslon navigacijskog uređaja. To znači da možete vidjeti obavijesti o dolaznim pozivima, tekstne poruke i podsjetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.

  Navigacija s glasovnom aktivacijom

  Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin DriveSmart sadrži navigaciju s glasovnom aktivacijom koja reagira na vaše naredbe i zatim vas navigira do odredišta. (samo na modelu s kartom cijele Europe).

  Ostanite u tijeku uz Wi-Fi

  Budući da navigacijski uređaj Garmin DriveSmart sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

  Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom

  Kako bi potaknuo sigurniju vožnju i povećao svjesnost o situaciji, Garmin DriveSmart uređaj daje upozorenja za vozača na oštre zavoje, promjene brzine, pružne prijelaze i prijelaze za životinje. Uz to, navigacijski vas uređaj upozorava kada vozite u krivom smjeru jednosmjernom ulicom te vas upozorava na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obavijesti o kamerama za prolazak kroz crveno svjetlo ili kamerama za mjerenje brzine koje se nalaze u blizini6 te čak primajte upozorenja na umor7 koja predlažu moguća mjesta za odmor nakon višesatne vožnje.

  Dodatna navigacija na vašem Garmin pametnom satu

  Kada ovaj navigacijski uređaj uparite s kompatibilnim Garmin pametnim satom (prodaje se zasebno), možete primati navigacijske upute na zapešće, čak i nakon što ste parkirali automobil i dok hodate prema odredištu. Na sat možete primati i korisna upozorenja za vozača. Ne morate brinuti o pronalaženju svog automobila na punom parkiralištu. Vaš pametni sat navigira vas pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim natrag do vozila.

  Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor®

  Ako niste upoznati s nekim područjem, lijepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smjeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin DriveSmart navigacijski uređaj. Pogledajte ocjene za točke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke s najvećeg svjetskog web-mjesta za putovanja izravno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mjesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti dijelom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mjesta na kojima možete stati na putu.

  Prijateljsko navođenje pomoću funkcije Garmin Real Directions

  Redefinirajte "govorne upute skretanje-po-skretanje" pomoću funkcije Garmin Real Directions. Naše lako razumljive upute za vožnju upotrebljavaju prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju uz izgovaranje naziva ulica te vas tako navode kao da vaš najbolji prijatelj sjedi na suvozačkom mjestu. Više se ne morate naprezati kako biste pročitali ulične natpise s velike udaljenosti. Slušajte dok vam funkcija Garmin Real Directions govori "Skrenite lijevo nakon benzinske postaje" ili "Skrenite desno nakon crvene zgrade". Nikad nije bilo jednostavnije slijediti upute.

  Radi s Garmin pomoćnom kamerom

  Za potpuno navigacijsko rješenje, Garmin DriveSmart uređaj uparuje se s BC™ 30 Wireless Backup Camera (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad se poveže, na zaslonu Garmin DriveSmart uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.

  Izuzetno kvalitetne karte

  Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci tvrtke HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tijekom vožnje jer se izbjegavaju zastoji prometa i smanjuje vrijeme provedeno u automobilu.