Informacije o prodavaonici

PC MARKET | web shop
Ul.Gen.Izeta Nanica bb
77220 Cazin
Bosnia and Herzegovina

Nazovite nas:
+387 37 511 501

Faks:
+387 37 511 501

pcmarket@bih.net.ba

Garmin DriveAssist™ 51 LMT-S

624,35 BAM
s PDV-om
Navedena cijena je isključivo za plaćanje gotovinom, pouzećem i virmanom

Garmin DriveAssist™ 51 LMT-S

Količina

Garmin DriveAssist™ 51 LMT-S

Napredna navigacija s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje

 • GPS navigacijski uređaj za automobile s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje, naprednim upozorenjima za vozača kao što je upozorenje na frontalni sudar i kapacitivnim dodirnim zaslonom dijagonale 5 inča koji se zumira pomoću dva prsta5
 • Sadrži prethodno učitane lifetime karte, pritisnite ovdje da biste vidjeli pokrivenost1
 • Pruža usluge u stvarnom vremenu2 poput prometnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3
 • Pregledajte informacije o parkiranju u stvarnom vremenu, uključujući cijene i trenutačno stanje dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu
 • Ugrađena kamera za snimanje vožnje s opcionalnim zvukom neprestano snima vožnju i automatski sprema datoteke prilikom sudara, a GPS bilježi točno mjesto i vrijeme događajaUživajte u podršci koju vam za vrijeme vožnje pruža kamera uz Garmin DriveAssist, GPS navigacijski uređaj s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje. Ovaj navigacijski uređaj sadrži pametne funkcije kao što su Bluetooth®hands-free pozivi4 i live usluge, a tu su i upozorenja za vozača sa snimkom s kamere koja su tu da vas čuvaju. Budućnost se nalazi na vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.
 • Ugrađena kamera za snimanje vožnje

  Garmin DriveAssist isporučuje se s kompaktnom ugrađenom kamerom za snimanje vožnje koja neprekidno snima vašu vožnju uz opcionalno snimanje zvuka u vozilu te je stoga možete smatrati svjedokom u slučajevima kada vam je to najpotrebnije. G-senzor za prepoznavanje nezgoda automatski sprema videosnimku u slučaju sudara. GPS bilježi točno mjesto i vrijeme događaja. Isporučuje se sa zamjenjivom microSD karticom pa možete jednostavno reproducirati videosnimku na samom uređaju. A snimku možete pogledati i kasnije na kompatibilnom pametnom telefonu ili tabletu putem VIRB® aplikacije.

 • Live usluge za vaš Drive uređaj

  Pobijedite zastoje u prometu pomoću alternativnih ruta koje štede vrijeme ili ih u potpunosti izbjegnite. A zatim, zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu, provedite manje vremena tražeći parking. Kako biste dobili upozorenja o prometu, relevantne upute za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin DriveAssist navigacijski uređaj povezuje s vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cijena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link također omogućuje LiveTrack² koji vozačima omogućuje dijeljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gdje se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

 • Upozorenja za vozača sa snimkom s kamere

  Iskoristite prednosti inovativnih funkcija za povećavanje svjesnosti vozača dostupnih samo na uređaju Garmin DriveAssist. Kada se zaustavite u prometnoj gužvi, upozorenje za kretanje obavještava vas da su se automobili ispred vas počeli kretati. Funkcija upozorenja na frontalni sudar5 upozorava vas ako vozite preblizu vozilu ispred sebe, a ako skrećete s ceste ili u traku s prometom iz suprotnog smjera, primit ćete upozorenje na izlazak iz trake5. Uz funkciju Garmin Real Vision lako ćete se snalaziti među kućnim brojevima koje je gotovo nemoguće pročitati. Kada se približite adresi odredišta, zaslon vašeg navigacijskog uređaja prebacit će se na prikaz kamere, a strelica jarke boje pokazivat će na mjesto na koje želite stići.

 • Uistinu pametno povezivanje

  Kad sinkronizirate pametni telefon koji podržava Bluetooth s Garmin DriveAssist uređajem, dobivate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku s upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljive pametne obavijesti6 na zaslon navigacijskog uređaja. To znači da možete vidjeti obavijesti o dolaznim pozivima, tekstne poruke i podsjetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.

Navigacija s glasovnom aktivacijom

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin DriveAssist sadrži navigaciju s glasovnom aktivacijom koja reagira na vaše naredbe i zatim vas navodi do odredišta.

Ostanite u tijeku uz Wi-Fi®

Budući da navigacijski uređaj Garmin DriveAssist sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu u ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom

Kako bi potaknuo sigurniju vožnju i povećao svjesnost o situaciji, Garmin DriveAssist uređaj daje upozorenja za vozača na oštre zavoje, promjene brzine, pružne prijelaze i prijelaze za životinje. Uz to, navigacijski vas uređaj upozorava kada vozite u krivom smjeru jednosmjernom ulicom te vas upozorava na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obavijesti o kamerama za prolazak kroz crveno svjetlo ili kamerama za mjerenje brzine koje se nalaze u blizini7 te čak primajte upozorenja na umor koja predlažu moguća mjesta za odmor nakon višesatne vožnje.

Dodatna navigacija na vašem Garmin pametnom satu

Kada ovaj navigacijski uređaj uparite s kompatibilnim Garmin pametnim satom (prodaje se zasebno), možete primati navigacijske upute na zapešće, čak i nakon što ste parkirali automobil i dok hodate prema odredištu. Na sat možete primati i korisna upozorenja za vozača. Ne morate brinuti o pronalaženju svog automobila na punom parkiralištu. Vaš pametni sat navigira vas pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim natrag do vozila.

Obavijesti o nezgodi

Vama bliske osobe i vi možete biti mirni znajući da će odmah primiti obavijest u slučaju nezgode. Jednostavno odaberite kontakt koji će automatski primiti tekstnu poruku4, osim ako ne otkažete poruku prije nego što se pošalje. Tekstna obavijest uključuje vezu na kartu do mjesta nezgode.

Napravite sažetak vožnje uz Travelapse

Pomoću ugrađene kamere napravite videozapis sljedećeg putovanja. Funkcija Travelapse snima dugačke panoramske videozapise vožnje i omogućuje vam da putem VIRB aplikacije na kompatibilnom pametnom telefonu napravite kratak sažetak videozapisa. Nakon toga možete jednostavno podijeliti snimku na društvenim medijima ili ponovo proživjeti te uspomene.

Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor®

Ako niste upoznati s nekim područjem, lijepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smjeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin DriveAssist navigacijski uređaj. Pogledajte ocjene za točke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke s najvećeg svjetskog web-mjesta za putovanja izravno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mjesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti dijelom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mjesta na kojima možete stati na putu.

Prijateljsko navođenje pomoću funkcije Garmin Real Directions

Redefinirajte "govorne upute skretanje-po-skretanje" pomoću funkcije Garmin Real Directions. Naše lako razumljive upute za vožnju upotrebljavaju prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju uz izgovaranje naziva ulica te vas tako navode kao da vaš najbolji prijatelj sjedi na suvozačkom mjestu. Više se ne morate naprezati kako biste pročitali ulične natpise s velike udaljenosti. Slušajte dok vam funkcija Garmin Real Directions govori "Skrenite lijevo nakon benzinske postaje" ili "Skrenite desno nakon crvene zgrade". Nikad nije bilo jednostavnije slijediti upute.

Radi s Garmin pomoćnom kamerom

Za potpuno navigacijsko rješenje, Garmin DriveAssist uređaj uparuje se s BC 30 bežičnom pomoćnom kamerom(prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na zaslonu Garmin DriveAssist uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.

Izuzetno kvalitetne karte

Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci tvrtke HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam nužne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tijekom vožnje jer se izbjegavaju zastoji prometa i smanjuje vrijeme provedeno u automobilu.