Informacije o prodavaonici

PC MARKET | web shop
Ul.Gen.Izeta Nanica bb
77220 Cazin
Bosnia and Herzegovina

Nazovite nas:
+387 37 511 501

Faks:
+387 37 511 501

pcmarket@bih.net.ba

GARMIN Camper 770LMT-D Europe

815,00 BAM
s PDV-om
Navedena cijena je isključivo za plaćanje gotovinom, pouzećem i virmanom

GARMIN Camper 770LMT-D Europe

Količina

GARMIN Camper 770LMT-D Europe

Camper 760LMT-D navigacijski uređaj za kampere i kamp-kućice

  • Lako čitljivi zaslon od 7"
  • Prilagođene rute za kampere¹ po Europi
  • Besplatne Garmin DIGITAL prometne informacije putem DAB - najboljeg rješenja za promet - direktno iz kutije!
  • Direktoriji prilagođeni kamperima (ACSI i MHF) s filtrom pretraživanja.
  • Planiranje i dijeljenje putovanja kamperom
  • Nadogradnja za Lifetime karte² i prometne informacije³
  • Kompatibilan s bežičnom pomoćnom kamerom

Civilizacija na zahtjev

Uživajte u slobodi otvorene ceste uz jednostavnost i lakoću putovanja s prijateljski raspoloženim vodičem. Camper 760LMT-D dizajniran je za korištenje u kamp-kućicama i kamperima te vodi računa o svim posebnostima koje nosi takav način putovanja: i onim koje vam donose radost i o onim zahtjevnim aspektima. Želite što jednostavnije doći do svog odredišta, a Camper 760LMT-D će vam u tome pomoći. 

Besplatne Lifetime karte

Na raspolaganju će vam uvijek biti najnovije karte², točke interesa kao što su kampovi i navigacijski podaci. Najnovije karte mogu se potpuno besplatno preuzeti do četiri puta godišnje.

Naše najbolje rješenje za prometne informacije

Camper 760LMT-D opremljen je Garmin digitalnim prometnim informacijama.

BRZE SU, PRECIZNE i BESPLATNE³. Pružaju neprekidna i precizna ažuriranja putem iznimno brze digitalne mreže. Dvostruko je brži od drugih navigacijskih uređaja: ako je ispred vas gužva, to ćete znati. Precizno će odrediti sve nezgode i zastoje i pružiti vam jasne i jednostavne upute za alternativne rute. Riječ je o Lifetime usluzi pa nema daljnjih pretplata – izvadite ga iz kutije i koristite – besplatno. 

Rute prilagođene vašem vozilu

Camper 760LMT-D opremljen je prethodno učitanim detaljnim kartama Europe s povezanim ograničenjima kao što su visine mostova i slični podaci za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini i širini¹) i pronađite prikladnu rutu¹. Uz to, možete primati upozorenja o mogućim zabranama kretanja, bočnom vjetru, uskim cestama, oštrim zavojima, velikim strminama i niskom granju.

Upute za vožnju koje možete vidjeti i čuti

Aktivna pomoć za trake s glasovnim uputama priprema vas na prolazak kroz križanje pa možete biti sigurni da ćete se na vrijeme prestrojiti. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom, a ljubazni glas ponudit će vam dodatnu pomoć. photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž i prometne znakove. 

Planiranje i dijeljenje putovanja kamperom

Sljedeće putovanje kamperom isplanirajte pomoću softvera BaseCamp. Možete stvarati rute na određenim cestama i tražiti točke interesa kao što su lokalne atrakcije, restorani i benzinske postaje. Isplanirano putovanje zatim prenesite na Camper 760LMT-D i mirno vozite prateći upute.

Usluga Garmin Adventures koju omogućuje BaseCamp besplatan je i interaktivan način bilježenja i dijeljenja vožnji. Pomoću usluge Garmin Adventures u avanturu koju ćete objaviti na internetu možete dodati rute, točke, fotografije s geografskim oznakama, YouTube® videozapise i još mnogo toga. Garmin Adventures vam također omogućuje da ocijenite svoja putovanja, čitate recenzije i preuzimate rute koje su podijelili drugi kampisti.

Moć vašeg glasa

Oprema uređaja Camper 760LMT-D uključuje i navigaciju s glasovnom aktivacijom. Vi je izgovorite, a uređaj će izvršiti vašu naredbu. Ruke vam mogu ostati na upravljaču. Naravno, navigirati možete i putem sučelja na zaslonu osjetljivom na dodir.

Informacije o nadolazećim uslugama

Gdje god se nalazili, uvijek ćete znati što vam je u blizini. Funkcija Nadolazi neprekidan je izvor informacija o mjestima u blizini – restoranima, trgovinama, bolnicama i benzinskim crpkama – koji se pojavljuje paralelno s vašom kartom vožnje i ažurira se kako se krećete svojom rutom.

Garmin Real Directions™ uz Garmin Real Voice™

Camper 760LMT-D opremljen je značajkom Real Directions tvrtke Garmin koja daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Na primjer, upute mogu biti da "skrenete lijevo preko mosta" ili "skrenete desno odmah poslije katedrale". Upotreba prepoznatljivih orijentira čak i na nepoznatim cestama znači da ne morate neprestano tražiti nazive ulica što će vam olakšati vožnju i osigurati da nikada ne krenete u krivom smjeru. Uz to, uživat ćete i u prirodnijoj boji glasa i realističnim slikama prometnih znakova.

Kompatibilan s Bluetooth® tehnologijom

Sinkronizirajte Camper 760LMT-D i uređaj s omogućenom Bluetooth tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korištenja ruku. Telefon možete spremiti na sigurno u pretinac za rukavice, džep ili torbicu te upućivati ili primati pozive.

Kompatibilan s aplikacijom Smartphone Link

Dok ste na cesti, pomoću uređaja Camper 760LMT-D možete pregledavati detaljne vremenske prognoze, trenutne uvjete i animirane radarske snimke, ali i primati upozorenja na ekstremne vremenske prilike4. Meteorološka upozorenja putem aplikacije Smartphone Link nisu dostupna u Europi

Moguće je uz Smartphone Link – besplatnu aplikaciju za mobilne uređaje koja povezuje Camper 760LMT-D i vaš iPhone® uređaj ili pametni telefon sa sustavom Android™. Camper 760LMT-D nakon uparivanja koristi vaš postojeći podatkovni paket4 za dijeljenje informacija i pristup Garmin Live uslugama4, korisnim informacijama u stvarnom vremenu koje uključuju i informacije o vremenu. Neke su Garmin Live usluge besplatne, dok su druge dostupne putem pretplate.

Kompatibilan s bežičnom pomoćnom kamerom

Povežite svoj Camper 760LMT-D s BC 20 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno) i olakšajte si vožnju unatrag. Nakon povezivanja na velikom praktičnom zaslonu uređaja Camper 760LMT-D prikazuje se sadržaj koji snima kamera.

Univerzalno upravljanje uređajem

Nadogradite svoj Camper 760LMT-D pomoću aplikacije Garmin Express. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje nadogradnji karata i softvera, prijenos omiljenih datoteka s uređaja i na njih te instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.