Brza i pouzdana dostava

Brza i pouzdana dostava
Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 062 602 603 ili putem Online Chat podrške

Uslovi dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH. Cijena dostave pošiljke za artikle do 10kg je 10,00 KM, za sve ostale gabaritne pošiljke cijenu dostave možete saznati pozivom na kontakt telefon 062/602-603.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24-48 sati od preuzimanja pošiljke u skladištu.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac ima pravo otvoriti svaku pošiljku koju preuzima i izvršiti pregled eventualnih oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.