Alarmni sistemi | SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

Ne postoji nitko kome se ne isplati ugraditi alarmni sistem u objekat u kojem živi, stvara ili se u njemu samo odmara. Čak i za najskromnije prostore malih površina i bez ikakvih vrijednosti postoje adekvatni i vrlo pristupačni alarmni sistemi koji svakako koštaju manje nego šteta koja nastane pri prosječnoj provali čak i pod uslovom da ništa nije otuđeno, dakle, računajući samo štetu na provaljenim vratima ili prozoru. Alarmni sistem je jedino pravo i bazično osiguranje od provale.

Dobra brava, protuprovalna vrata, senzorski reflektori, rolete na prozorima pa čak i rešetke samo su dobra i poželjna nadogradnja na alarmni protuprovalni sistem ali nikako i sama po sebi dovoljna zaštita. Npr. staviti nekoliko reflektorskih lampi pred kuću koje će se paliti kada se neko kreće po dvorištu je odlična stvar. Međutim te lampe reagiraju potpuno jednako kada se po dvorištu kreće vlasnik objekta ili provalnik. Protuprovalni alarmni sistem ne. Alarmni sistem će otkriti uljeza jer ga on ne može deaktivirati. Alarmni sistemi, montirani od strane stručnjaka i redovito održavani jedina su prava zaštita od provale u vaš prostor.

Alarmi služe da dignu uzbunu ako se desi nedozvoljen upad na posjed ili u određeni objekat. Kada ugradite neki od alarmnog sistema osjećate se bezbjednije i bezbrižnije jer znate da ste samom ugradnjom “otjerali” određeni procenat lopova.

Gdje se sve alarmi koriste?
Ugrađuju se kako u poslovne tako i u privatne svrhe. Veliki broj kompanija želeći da zaštiti fizički pristup svojoj imovini i povjerljivim podacima, kao i krađu skupe tehnike ugrađuje alarme kako bi spriječili potencijalnu opasnost.

U privatne svrhe služe kako bi se zaštitili od upada “neželjenih gostiju” u kuću. U poslednje vreme sve su češći slučaji razbojništva i krađa. U njima nažalost često dođe i do sukoba i povreda vlasnika istih.

Upravo iz tih razloga se ugrađuju alarmi kako bi se lopovi odgovorili od napada. A u slučaju eventualnog napada napraviti upozorenje i izazvati strah kod napadača koji pri tom gleda da se skloni i pobjegne a ne da napadne.

Takođe kada ste na putovanju a želite da dobijete informaciju da je neko nedozvoljeno ušao u Vaš dom alarmni sistem može Vas obavijestiti. Na taj način imaćete monitoring 24/7 dešavanja u Vašem domu.

provala u kuću


PARADOX ALARMNI sistemi, kanadski proizvođač vrhunske opreme. U ponudi imamo razne vrste senzora, sirena, skalabilnih centrala i sl.

Kompletna rješenja i ponudu možete dobiti na broj telefona

+387 61 916 013

OSIGURAJTE SVOJU IMOVINU NA VRIJEME !


Paradox alarmni sistem | Cazin | Velika Kladuša | Bužim